Gadeborde
Gadestativer

Gadeborde til din tøjbutik

Gadeborde

Oplægsborde til udendørs salg


Street Butler 2 er vores mest solgte gadebord. Som alt andet gadeinventar i serien, præsenterer gadebordet butikkens tøj perfekt uden, at tage opmærksomhed, hvilket blot er en af de   gennemtænkte detaljer.


Street Butler 2 er bomstærkt. Dette gade oplægs bord, er skabt til at blive brugt dag efter dag, uden at det kan ses på gadebordets udseende.


Vi er stolte af vores gadebord og vi står selv for produktionen og derfor giver vi dig 5 års 100% garanti på Street Butler 2.


Ikke nok med det - vi giver dig LIVSTIDSGARANTI på hjulene på alle gadebordene til udendørs salg.


Kan det blive bedre. Nå jo - hvis det også var billigt, men denne kvalitet finder du aldrig billig. Til gængæld kan du glæde dig overgadebordene og deres "omsætning" hver eneste dag i mange år.


Vi tilbyder service abonnement på dette produkt. Se nærmere under garanti.


Tilbehør til Street Butler butiksbord: Street lock. Street signs, extra high net. Se informetion here

Oplægs borde til butikker


Street Butlers oplægsborde er ideelle til tøjbutikkers gadesalg. Salgsborde eller gadeoplægsborde som nogle kalder dem, er en vigtig del af butiksinventaret, men er ofte undervurderet. Udendørs salg boostes med gode salgsborde + det trækker kunden ind i din butik.


Hos Street Butler har vi et særligt fokus optimering af en butik og dens totale salg og derfor er vores salgsborde ligeså anvendelige indendørs. Tøjbutikker i storcentre, kan med fordel bruge Street Butler 2 sc, der er et salgsbord der er lidt smallere, då det passer i de shoppingcentre, der tillader "udendørs" salg.

Streetbutlers gadeinventarprogram er ment som et sammenhængende udtryk ude hvor kunderne går forbi. Det er lidt som når en familie skal have nye møbler i spisestuen. Her ville vi nøje tilpasse borde, stole og lamper.


Derfor opfordre vi dig til at se nærmere på, om det ikke er værd at ofte lidt ekstra på det område i butikken, der reelt er det vigtigste - nemlig at trække dine kunder ind til kasseapparatet.

Streetbutlers - All rights reserved