Gadeinventar
Gadestativer

Gadeinventar & udsalgs kasser til  tøj

Inventar til gadesalg


Street Butler 3 er en udendørs  salgs kasse på hjul. Denne lille supersælger, kaldes meget forskelligt.


Hos os er det en gade udsalgs kasse. Når der ikke er udsalg kan denne gadekassette nemt være en storsælger når den bruges som fokus kasse, fyldt med varer.


Street Butler 3 er en genial lille vogn, til gadesalg af alt fra tøj butikkens udsalgsvare til boghandlerens gadesalg. Som vore gadestativer, er Street Butler 3 en gennemtænkt gadesalgs løsning til din butik.


Street Butler 3 er en slidstærk salgskasse og den tåler de mange ture ud og ind af din butik. Vi ønsker at vore kunder skal vende tilbage og derfor giver vi dig 5 års 100% garanti på Street Butler 3.


Ikke nok med det - vi giver dig LIVSTIDSGARANTI på hjulene på alle Street Butler stativer og gadeborde.


Vi tilbyder service abonnement på dette produkt. Se nærmere under garanti.


Tilbehør: Street lock. Street signs, extra high net.

Udendørs salgskasser til butikker


Street Butler 3 dækker en tøj butiks mange behov for at sælge udsalgsvarer som ligger i udsalgs kasser.


Nogle kalder det bare salgskasser, andre kalder dem for salgsbokse på hjul og andre igen kalder dem for kampagne kasser.


Hos os er det en salgs vogn der bruges til udsalg og modebutikkens andre hurtigt omsættelige gadevarer.

Street Butler & "brand" leverandører.


Vores koncept er synlighed og design. Vi kan ofte pege på gode salgssteder for diverse brands. Her kan der skabes samarbejde mellem et brand og din butik.


Det koncept kan alle de store brands i modebranchen bruge. Deres brands udstilles netop der hvor der handles, men kun på pæne tøjstativer.


Vi samarbejder gerne med dig om sådanne "brand" leverandører. kunder. Vores marketing team består af erfarne folk fra modebranchen. De står parat til at hjælpe dig med alle detaljer, når eller hvis en leverandør ønsker "customized" udgaver gadeinvantaret.


Du kan tjene mange penge !


Det lyder så fortærsket, men alle analyser viser, at gadeinventaret, som butikke bruger betyder noget. Gadestativerne og gadebordene skal ikke stå i ensom majestæt, men helst står mindst et par stykker ved siden af hinanden.


Den gamle supermarkeds regel, gælder også butikkers gadesalg. Mange varer sælger mange varer. Det er ikke uden grund at netop supermarkederne stabler varer op i store "tårne" Ale mennesker bliver af ukendte psykologiske faktorer, tiltrukket af "meget".


Derfor anbefaler vi dig, at vi laver en løsning for dit gadeinventar.

Streetbutlers - All rights reserved