Gadestativer
Gadestativer

Gade og tøjstativer til konfektions tøj

Streetbutler 1 er vores mest solgte gadestativ. Som alle andre konfektionssstativer i serien, præsenterer tøjstativt tøjet elegant og uden at tage opmærksomheden, hvilket blot er en af de   gennemtænkte detaljer. Street Butler 1 vil også være elegant foran din tøj butik.


Streetbutler 1 er bomstærkt. Dette gade tøjstativ, er skabt til at blive brugt dag efter dag, uden at det kan ses på stativets udseende.


Vi er stolte af vores gadestativer og vi står selv for produktionen og derfor giver vi dig 5 års 100% garanti på Street Butler 1.


Ikke nok med det - vi giver dig på alle Street Butler stativer og gadeborde.


Kan det blive bedre. Nå jo - hvis det også var billigt, men denne kvalitet finder du aldrig billig. Til gængæld kan du glæde dig over stativerne hver eneste dag i mange år.


Vi tilbyder service abonnement på dette produkt. Se nærmere under garanti.

Et gadetøjstativ skal holde til slid hver eneste dag.  Konfektions stativer holder ikke til dagligt at blive kørt ind og ud af din butik.


Du skal flytte det udhver eneste dag, så hvorfor ikke købe gade- og konfektionsstativer, der er lavet til det, og som du ikke bliver ked af, selv efter mange års brug i tøjbutikken.

Konfektions stativer som gadeinventar


Du kan få en række tilbehørs produkter til dine stativer og borde på gaden. Tilbehørs produkterne er tænkt som endnu en lille detajle, der skal gøre Streetbutlers til makedets bedste køb.


Tøjstativer i din butik er ikke bare stativer


Inde i din butik er der med sikkerhed butiksinventar, du kan li. Hvad med tøjstativerne på dit gadestrøg.


Tænk på fortorvet som din ypperste annonceringsplads, og invester derefter. Street Butlers stativ, er et ekslusivt produkt, som er præsentabelt.


Hvis du ansatte en sælger til at stå udenfor din forretning, ville du med sikkerhed gå efter noget præsentabelt.


Tænk på Street Butlers gade tøjstativer som dine ansatte sælgere. Et Street Butler kollektions stativ til gadesalg koster dig 2 kroner om dagen.

Accessories


Til mange af vore produkter til gadesalg, findes der ekstra tilbehør til. Ofte er det ikke os selv, der står bag ideer til gadeprogrammet.


Ovenstående er en dansk tøjkæde, som vi samarbejdede med, for at udvikle et stativ, der sparede personalet tid og gjorde det meget hurtigere og nemmere, at lave en opstilling med både mannequin og tøjstativet til gaden.


Streetbutler modtager rigtig gerne ideer fra Jer, som til dagligt sørger for tøjsalget på gadeinventaret.

Streetbutlers - All rights reserved